Їжа зближує людей. Збираючи рідних і близьких за одним столом, ви створюєте щось більше, ніж спільну трапезу. Традиції теплих зустрічей, пов'язані зі смачною їжею, знаходять абсолютно особливий сенс. Такі посиденьки створюють атмосферу єдності і чуйності. Відчуття радості і ті душевні спогади, які зігрівають нас, що б не трапилося.

Ми вирішили зібрати і розповісти історії теплих зустрічей українців, частування для яких допомагає приготувати техніка Pyramida. Від очікування зустрічі — до насолоди нею разом. Відкрийте цей шлях з нами!

 
Команда Pyramida
#
#
#
#
Історіх теплих зустрічей
Яйця, борошно, какао, один Рома, одна Юля та велике кохання — ось, із чого зроблено справжнє смачне тістечко брауні.
Рома та Юля
засновники Veterano Brownie
Не щотижня, але все-таки намагаємося зустрічатися з родичами на обіди або вечері. У нас поки немає можливості робити це вдома, банально немає великого столу. З Сашком ми не тільки снідаємо, а й вечеряємо разом.
Катро і Саша
Діджей и політтехнолог
У холодильнику в нас завжди є кілька пучків салату і яблука. З ними пов'язана ще одна сімейна традиція. Ми дуже часто подорожуємо, а моя мама доглядає котів. Після прильоту вона обов'язково пече яблучний пиріг.
Оля і Антон
Автор блогу Karifood и дизайнер

На старій квартирі був дуже затишний балкон. Ми поставили там столик, стільчики і постійно щось готували, насолоджувалися їжею, сидячи там.

Віра и Георгій

PR-менеджер «Планети Кіно» і художник

Вечорами ми гуляємо, я беру каву, а хлопці — какао, їм подобається, і їх уже впізнають. Це теж частина сімейної традиції.
Оля і Паша
Журналіст та інтернет-маркетолог
Коли тільки переїхали на Золоті ворота, у нас років зо два був «день відкритих дверей». Постійно хтось тусувався. У закритій групі озвучували, що ми збираємося готувати, спільно з друзями закуповувалися, готували і разом насолоджувалися обідом або вечерею.
Даша і Микита

Автор бренду бренду сумок Ozerianko Bags і Head of Digital у Фонді Віктора Пінчука

У ритмі великого міста, коли всі кудись біжать і зайняті повсякденними клопотами, дуже важливо вміти зупинитися і провести час з близькими людьми. Ми з чоловіком створили свою сімейну традицію — снідати, обідати і вечеряти разом. Це час, коли можна приділити увагу одне одному, поговорити на цікаві теми, щось обговорити, спланувати або просто разом помовчати.
Катерина Тесленко
графічний дизайнер компанії Pyramida
Для мене їжа — це частина щоденного щастя. Деякі люди заїдають стрес, а я їм лише тоді, коли щаслива.
Вікторія Попін
засновниця й автор food-блогу Picante Cooking
Я люблю готувати. А все, що люди роблять з любов'ю, завжди виходить. Не можу сказати, що в мене є конкретна страва або рецепт. Я просто завжди готую із задоволенням.
Анна Кравцан
директор з розвитку бізнесу StarLightMedia

Є у нас, наприклад, традиція купувати м'ясо тільки на ринку. А похід на ринок по неділях — це цілий захід: мене і маму знають всі продавці, завжди порадять, що сьогодні краще взяти.

Олена Єрмоленко

Автор блогу про корисну їжу, організатор кулінарних майстер-класів

Щотижня обов'язково зустрічаюся з кимось із друзів. П'ємо сухе вино з легкими закусками, дивимося фільми, танцюємо під старі пісні 90-х і нульових.
Наталя Корнієнко
організатор фестивалів, душа проекту Vlasna кухня

Кухню більше любить чоловік, і з кулінарними завданнями він може впоратися ідеально! Починаючи від звичайного омлету і закінчуючи найскладнішими м'ясними стравами.

Мері Товмасян

Майстерний кондитер і мама за сумісництвом
https://www.facebook.com/mamamary93

Практично всі свята відзначаємо вдома в колі сім'ї. Улюблені свята — це Новий рік та Великдень.
Артем Радучіч

Кулінарний експерт телепередачі «Все буде добре»,
Шеф-кухар ресторану «Монако»

 
Наготувати багато смачного і посидіти з сім'єю — це вже свято і щосуботи ми так і робимо.
Наталя Левензон
Кулінарний експерт передачі "Все буде добре"
Засновниця кондитерської Levenzon Bakery & Patisserie
Головним святом була новорічна ніч з незмінними смачними салатами — олів'є і «шубою». І, звичайно ж, мандаринки створювали святковий настрій, та й зараз їх запах асоціюється зі святом
Антон Воронюк
Керівник академії інтернет-маркетингу WebPromoExperts
Я б не сказав, що успадкував традиції, швидше за все, вміння смачно готувати. Це прийшло, звичайно, від мами, а тепер я продовжую і вдосконалюю
Микола Молоков
Учасник «МастерШеф-6», частий гість передачі «Все буде добре»
Мені подобається сам процес трансформації продуктів у страви, це цікаво. Тут не тільки питання нагодувати себе і сім'ю, тут ще допитливість грає роль.
Сергій Калінін
Кулінарний експерт, суддя шоу «МастерШеф»
https://www.facebook.com/kalinin.sergey
Захотіла приготувати шоколадні «чашечки», простий і забавний рецепт з інтернету. Основна фішка — розтопити шоколад, надути кульки до розміру невеликої чашки і вмочити кульку в шоколад, дати висохнути і вуаля — шоколадні формочки готові. Але температура шоколаду виявилася дуже важливою в цьому рецепті, а її не вказали в описі. Куля вибухнула в руках.
Ольга Драч
Фотограф, фуд-стиліст.
Автор проекту www.photokitchen.com.ua
Найбільш незвичайні посиденьки на кухні були у нас з чоловіком. Ми тоді щойно переїхали в нашу нову квартиру. У нас ще не було ні стільців, ні стола, ні всього посуду. Але було стільки радості, що це наша кухня і що її чекає багато тихих і гучних вечорів у колі сім'ї і друзів.
Марія Лісова
Активна мандрівниця і щаслива мама,
https://www.facebook.com/mary.kuzhel

Всередину страви перед запіканням бабуся клала монетки, послання на рік і тонку паличку. Готову страву розрізали, і кожен член сім'ї отримував шматок з посланням або двома. Монетки символізували багатство, а кому діставався шматок баниці з паличкою — був найбільшим ледарем. Дідусь завжди підглядав, у якому шматку захована паличка, і віддавав його бабусі.
Карина Калина
Кулінарний блогер.
Автор блогу: www.hungryhus.com
Смак дитинства для мене — це «Наполеон». Щороку в ніч перед моїм днем ​​народження мама готувала цей торт. Мені залишали трохи вершкового крему, у який я вмочала бракований, неідеальний корж. Цього року мама знову приготувала «Наполеон», щоправда, вегетаріанський, він виявився ще смачнішим.
Анастасія Попандопулос
Кондитер, кулінарний блогер
Автор блогу: www.sweet-laboratory.blogspot.com
Колись давно я вперше пробувала готувати десерт «картопля» на Різдво і переборщила з сиропом. Тістечко просто розтеклося, нагадуючи за консистенцією і кольором дитячий пронос. Друзі сміялися і говорили, що такий кулінарний шедевр складно переплюнути. 
Катерина Артюхова
Кулінарний блогер, мандрівниця
Автор блогу www.tastyworld.com.ua
На початку грудня збираю своїх найближчих, ставлю ялинку, готую святковий стіл.  Відкорковуємо ігристе, вмикаємо різдвяний джаз і прикрашаємо ялинку. Ну а потім беремося за різдвяні частування. Цій традиції вже років 8, напевно.
Едуард Насиров
Кулінарний блогер, фахівець вегетаріанської кухні.
Автор кулінарного блогу www.my-happyfood.livejournal.com
Я щаслива від того, що в моєму житті було багато цікавих, душевних посиденьок на кухні. Багато вечорів було проведено з улюбленими друзями на подушках і пледах на підлозі. Одного разу нам захотілося розвести багаття і ми палили сухий спирт у жерстяній мисці. Пам'ятаю, що навіть намагалися підсмажити на цьому вогні хліб.
Юлія Кубрак
Кулінарний блогер, кондитер
Автор блогу: www.lsp.life