Артем Радучіч
Артем Радучіч

Кулінарний експерт телепередачі «Все буде добре»,
Шеф-кухар ресторану «Монако»

 

Наші історії поповнилися новим інтерв'ю від Артема Радучіча — авторитетного шеф-кухаря з величезним досвідом роботи в різних країнах, частого гостя ТБ-програм і кулінарного експерта «Все буде добре». Де він і познайомився з технікою Pyramida, завдяки якій безліч кулінарних шедеврів було легко приготовано в ефірі. Незважаючи на те, що вдома Артем воліє готувати досить просте, у своєму житті він встиг потішити шикарними стравами президентів кількох країн. А зараз у ресторан, де він працює, часто приходять зірки шоу-бізнесу та відомі політики.


#

Розкажіть трохи про себе.
Я народився в Києві. З дитинства любив готувати і мріяв працювати на великій кухні. Тому сумнівів, де вчитися, у мене не було. Закінчив кулінарне училище і торгово-економічний університет. Кулінарну кар'єру почав 2005 року кухарем і 2014 року став шеф-кухарем. Зараз працюю шеф-кухарем у французькому ресторані. Вільний час проводжу з дружиною, сином і друзями.

Хто у вашій родині був хранителем традицій? Чи продовжуєте ви зараз ці традиції?
Особливих кулінарних традицій у нашій родині не було, тому намагаюся прищепити їх у моїй власній родині.

Яка страва для вас — це смак дитинства? Як і хто її готував?
Страва дитинства — гороховий суп з бабусиної печі в селі.

Чи любите ви готувати? Якщо так, то які страви? Розкажіть про найпровальніший досвід готування.
Звісно, готувати люблю. Улюблених страв безліч, складно сказати, які саме най-най. Вдома часто готую борщ, запечене м'ясо.

Провалів начебто не було. Ну, хіба що на ТБ не міг вимовити слова «філе дунайського оселедця»:).

Чи є якесь свято, яке ви любите відзначати вдома? Як до нього готуєтеся?
Практично всі свята відзначаємо вдома в колі сім'ї. Улюблені свята — це Новий рік та Великдень. Домовляємося з дружиною, хто що готує, і розподіляємо час, щоб не стикатися і не заважати одне одному на кухні.

Розкажіть про найбільш незвичайні у вашому житті «посиденьки на кухні». 
Якось кілька років тому відзначали мій день народження. Щойно всі сіли за стіл, вимкнулося світло через поломки на селищі. Святкували при свічках. Таке собі незвично-романтичне свято вийшло.

Готуємо разом з технікою Pyramida: відгук шеф повара

Артем відзначив важливий момент. Справді, одна з цілей техніки Pyramida — бути доступною для українців і при цьому допомагати готувати страви різної складності на звичайній кухні. Адже якщо захотіти, то можна залюбки стати сімейним шеф-кухарем і балувати близьких новими смачними стравами. А Pyramida ще й час заощадити допоможе. І нові теплі історії створить у перервах між цим :)


#
#
#
#
#
#
інші історії
Яйця, борошно, какао, один Рома, одна Юля та велике кохання — ось, із чого зроблено справжнє смачне тістечко брауні.
Рома та Юля
засновники Veterano Brownie
Не щотижня, але все-таки намагаємося зустрічатися з родичами на обіди або вечері. У нас поки немає можливості робити це вдома, банально немає великого столу. З Сашком ми не тільки снідаємо, а й вечеряємо разом.
Катро і Саша
Діджей и політтехнолог
У холодильнику в нас завжди є кілька пучків салату і яблука. З ними пов'язана ще одна сімейна традиція. Ми дуже часто подорожуємо, а моя мама доглядає котів. Після прильоту вона обов'язково пече яблучний пиріг.
Оля і Антон
Автор блогу Karifood и дизайнер