Артем Радучіч
Артем Радучіч

Кулінарний експерт телепередачі «Все буде добре»,
Шеф-кухар ресторану «Монако»

 

Наші історії поповнилися новим інтерв'ю від Артема Радучіча — авторитетного шеф-кухаря з величезним досвідом роботи в різних країнах, частого гостя ТБ-програм і кулінарного експерта «Все буде добре». Де він і познайомився з технікою Pyramida, завдяки якій безліч кулінарних шедеврів було легко приготовано в ефірі. Незважаючи на те, що вдома Артем воліє готувати досить просте, у своєму житті він встиг потішити шикарними стравами президентів кількох країн. А зараз у ресторан, де він працює, часто приходять зірки шоу-бізнесу та відомі політики.


#

Розкажіть трохи про себе.
Я народився в Києві. З дитинства любив готувати і мріяв працювати на великій кухні. Тому сумнівів, де вчитися, у мене не було. Закінчив кулінарне училище і торгово-економічний університет. Кулінарну кар'єру почав 2005 року кухарем і 2014 року став шеф-кухарем. Зараз працюю шеф-кухарем у французькому ресторані. Вільний час проводжу з дружиною, сином і друзями.

Хто у вашій родині був хранителем традицій? Чи продовжуєте ви зараз ці традиції?
Особливих кулінарних традицій у нашій родині не було, тому намагаюся прищепити їх у моїй власній родині.

Яка страва для вас — це смак дитинства? Як і хто її готував?
Страва дитинства — гороховий суп з бабусиної печі в селі.

Чи любите ви готувати? Якщо так, то які страви? Розкажіть про найпровальніший досвід готування.
Звісно, готувати люблю. Улюблених страв безліч, складно сказати, які саме най-най. Вдома часто готую борщ, запечене м'ясо.

Провалів начебто не було. Ну, хіба що на ТБ не міг вимовити слова «філе дунайського оселедця»:).

Чи є якесь свято, яке ви любите відзначати вдома? Як до нього готуєтеся?
Практично всі свята відзначаємо вдома в колі сім'ї. Улюблені свята — це Новий рік та Великдень. Домовляємося з дружиною, хто що готує, і розподіляємо час, щоб не стикатися і не заважати одне одному на кухні.

Розкажіть про найбільш незвичайні у вашому житті «посиденьки на кухні». 
Якось кілька років тому відзначали мій день народження. Щойно всі сіли за стіл, вимкнулося світло через поломки на селищі. Святкували при свічках. Таке собі незвично-романтичне свято вийшло.

Готуємо разом з технікою Pyramida: відгук шеф повара

Артем відзначив важливий момент. Справді, одна з цілей техніки Pyramida — бути доступною для українців і при цьому допомагати готувати страви різної складності на звичайній кухні. Адже якщо захотіти, то можна залюбки стати сімейним шеф-кухарем і балувати близьких новими смачними стравами. А Pyramida ще й час заощадити допоможе. І нові теплі історії створить у перервах між цим :)


#
#
#
#
#
#
інші історії
Завжди готувати за кулінарною книгою — яка нудьга! На кухні потрібно творити й трішечки витворяти ;) Тоді приготування подарує нові емоції та смішні ситуації.
Експерименти
серія відео-інтерв'ю з нашими друзями
Наші герої поділилися своїми спогадами про смішні ситуації, пов’язані з кухнями та друзями.
Друзі
серія відео-інтерв'ю з нашими друзями
У першому випуску наші герої згадували кухонні посиденьки з дитинства і розповідали, як приймають гостей сьогодні. А під кінець приміряли на себе образ грузинського тамади і спробували сказати справжній кавказький тост!
Гостинність
серія відео-інтерв'ю з нашими друзями