Анастасія Попандопулос
Анастасія Попандопулос

Кондитер, кулінарний блогер
Автор блогу: www.sweet-laboratory.blogspot.com

Сьогодні на наші запитання про сімейні традиції відповіла Анастасія Попандопулос, стильний фотограф, невтомна мандрівниця і неймовірно душевна людина. Ми говорили про смаки дитинства і корисні страви, а також про те, який прийом їжі Анастасія вже точно не пропустить.
#
Розкажіть трохи про себе.
Я фотограф, знімаю людей і цікаві об'єкти. Від великої любові до тварин в останні кілька місяців беру короткі інтерв'ю і роблю зйомки для бренду, який займається одягом для собак.
 
Хто у вашій родині був хранителем традицій? Чи продовжуєте ви зараз ці традиції?
Моя мама. Вона завжди була сильним мотиватором для мого батька. Кожен ранок починався з широко розкритих штор і слів «Час вставати», мама щодня готувала смачні сніданки для нашої сім'ї. Досі сніданок для мене святе і я ніколи не пропускаю цей прийом їжі.
 
Яка страва для вас — це смак дитинства? Як і хто її готував?
Смак дитинства для мене — це «Наполеон». Щороку в ніч перед моїм днем ​​народження мама готувала цей торт. Мені залишали трохи вершкового крему, у який я вмочала бракований, неідеальний корж. Цього року мама знову приготувала «Наполеон», щоправда, вегетаріанський, він виявився ще смачнішим.
 
Чи любите ви готувати? Якщо так, то які страви? Розкажіть про найпровальніший досвід готування.
Я вмію робити смачні і корисні салати, з великою кількістю зелені, овочів і насіння. Також готую сніданки, все легке і здорове. Кілька років тому разом з подругою займалися домашньою випічкою солодощів, але як тільки побачила, що набираю вагу, зав'язала. До речі, мій тато володіє також пекарнею, в дитинстві додому він завжди привозив найсмачніший і свіжий хліб. Моїм найпровальнішим досвідом було приготування французьких макаронс. Перший раз вони у мене вийшли, а ось  наступні разів тринадцять — ні. До речі, я нещодавно повернулася з Парижа, де нарешті  спробувала знамениті тістечка в "La Duree".
 
Чи є якесь свято, яке ви любите відзначати вдома? Як до нього готуєтеся?
Я не дуже люблю загальноприйняті свята, уникаю черг і скупчення людей, тому намагаюся в цей час кудись полетіти. Але якщо хочеться побути в оточенні близьких, можна зробити це в будь-який час. Приготувати вечерю разом і подивитися старі фотографії, наприклад.
 
Розкажіть про найбільш незвичайні у вашому житті "посиденьки на кухні". 
На кухні завжди відбувається щось цікаве, особливо, коли є пляшка смачного вина і приємний співрозмовник. Не одна ідея для зйомки була придумана саме там.


Техніка Pyramida справді намагається зробити сімейні обіди і вечері простіше, смачніше і душевніше. Ми хочемо, щоб у вас залишався час на спілкування з родиною та близькими, тому постійно вдосконалюємо побутову техніку. Шукайте нас у мережі Facebook за хештегом  #историитеплыхвстреч.
За прекрасні фотографії Анастасії хочемо подякувати талановитому фотографу Анні Білоус
#
#
#
#
#
#
інші історії
Завжди готувати за кулінарною книгою — яка нудьга! На кухні потрібно творити й трішечки витворяти ;) Тоді приготування подарує нові емоції та смішні ситуації.
Експерименти
серія відео-інтерв'ю з нашими друзями
Наші герої поділилися своїми спогадами про смішні ситуації, пов’язані з кухнями та друзями.
Друзі
серія відео-інтерв'ю з нашими друзями
У першому випуску наші герої згадували кухонні посиденьки з дитинства і розповідали, як приймають гостей сьогодні. А під кінець приміряли на себе образ грузинського тамади і спробували сказати справжній кавказький тост!
Гостинність
серія відео-інтерв'ю з нашими друзями