Микола Молоков
Микола Молоков

Учасник «МастерШеф-6», частий гість передачі «Все буде добре»

А наші історії тривають! Сьогодні наш співрозмовник — учасник 6 сезону шоу «МастерШеф» Микола Молоков. Його невгамовна енергія заповнює весь вільний простір у радіусі кілометра, а ставлення до життя, відпочинку і роботи змушує переосмислювати свій особистий досвід. Свій запал Микола зганяє не тільки у військовій справі, а й у готуванні. Побувавши в гостях на передачі «Все буде добре», він точно визначив, що техніка Pyramida — чудова помічниця навіть у найсміливіших кулінарних експериментах.
#
Розкажіть трохи про себе.
Я народився 1952 року, нашої ери:) Закінчив 10 класів, потім відслужив строкову службу, вступив до училища і пройшов шлях від лейтенанта до полковника в армії.  1987 р. закінчив академію в Москві. Воював в Афганістані 2 роки і 5 місяців. 1994 р. звільнився з армії. Почав працювати приватним підприємцем, вийшов на будівельний бізнес. Мій останній об'єкт — 4-зірковий готель «Рейкарц» у Житомирі. Після кризи 2008 року бізнес довелося згорнути. 2014 р., «обдуривши» військкомат, знову пішов до армії. Після року армії ще один рік служив у полку АЗОВ інструктором з виживання. Потім був «МастерШеф-6». Пішов на шоу, бо вмію готувати і люблю це робити. Хотілося зміни обстановки, запалити на всю, я ж дуже активний, на місці не сиджу. У мене і прізвисько на «МастерШеф» була «енерджайзер».
Історії теплих зустрічей Pyramida       
Хто у вашій родині був хранителем традицій? Чи продовжуєте ви зараз ці традиції?
Я б не сказав, що успадкував традиції, швидше за все, вміння смачно готувати. Це прийшло, звичайно, від мами, а тепер я продовжую і вдосконалюю.
 
Яка страва для вас — це смак дитинства? Як і хто її готував?
Крем на основі вершкового масла і якісного згущеного молока.
Історії теплих зустрічей Pyramida
Чи любите ви готувати? Якщо так, то які страви? Розкажіть про найпровальніший досвід готування.
Звісно, люблю. В основному зараз це різні супи. А великим провалом став мій найперший узбецький плов за рецептом, прочитаним у журналі «Наука і життя» 1976 р.
 
Чи є якесь свято, яке ви любите відзначати вдома? Як до нього готуєтеся?
День народження, звичайно. Зараз я відзначаю його в звичайному режимі, без ажіотажу, не роблю культ з цього дня. Коли тобі дедалі більше років, день народження набуває іншого... забарвлення.
 
Що зазвичай на столі в цей день?
Запечене м'ясо, салати зі свіжих овочів. Я ж народився 1 липня, в середині літа! Вважаю за необхідне додати, щоб були зрозумілі мої кулінарні пристрасті: у мене цукровий діабет, видалено жовчний міхур і кардіосклероз судин головного мозку. Так би мовити, «три в одному». Зрозуміло, що десерт і кондитерка — це не моє. Але я веду дуже активний спосіб життя.

Розкажіть про найбільш незвичайні у вашому житті "посиденьки на кухні". 
Посиденьки? Напевно, 1 січня, годині о 10-й ранку, пробратися на кухню, дістати смакоту з холодильника і ласувати, як Карлсон, поки інші сплять!
Історії теплих зустрічей Pyramida
Маестро в кулінарії стати легше, якщо поруч є улюблені близькі, для яких готувати — одне задоволення. Але і без відповідної техніки, справді, нелегко. Запрошуємо вас спробувати приготувати улюблені традиційні страви з технікою Pyramida. Ми впевнені, що їх смак стане початком нових сімейних традицій, а зручність у використанні — ще одним приємним бонусом для вас.
#
#
#
#
#
#
інші історії
Завжди готувати за кулінарною книгою — яка нудьга! На кухні потрібно творити й трішечки витворяти ;) Тоді приготування подарує нові емоції та смішні ситуації.
Експерименти
серія відео-інтерв'ю з нашими друзями
Наші герої поділилися своїми спогадами про смішні ситуації, пов’язані з кухнями та друзями.
Друзі
серія відео-інтерв'ю з нашими друзями
У першому випуску наші герої згадували кухонні посиденьки з дитинства і розповідали, як приймають гостей сьогодні. А під кінець приміряли на себе образ грузинського тамади і спробували сказати справжній кавказький тост!
Гостинність
серія відео-інтерв'ю з нашими друзями