Наталя Левензон
Наталя Левензон

Кулінарний експерт передачі "Все буде добре"
Засновниця кондитерської Levenzon Bakery & Patisserie

Поспішаємо розповісти теплу історію Наталії Левензон — постійної гості передачі «Все буде добре». Де вона довела, що техніка Pyramida в поєднанні з маленькими кухонними секретами роблять готування максимально комфортним. Також Наталя поділилася з нами смаками дитинства і обов'язковими стравами новорічного столу.








#
Розкажіть трохи про себе.

Я Наталя Левензон, цього року мені виповнилося 40. Моя сім'я — це чоловік і двоє дітей. Народилася в Чернівцях, в 17 років переїхала до Ізраїлю. Там вийшла заміж, народила дітей. В Ізраїлі прожила 13 років, а потім повернулася з сім'єю в Україну.  Спочатку ми жили 6 років в Одесі, а тепер вже улаштувалися в Києві.
 
Хто у вашій родині був хранителем традицій? Чи продовжуєте ви зараз ці традиції?

У моїй родині берегинею традицій була бабуся, а тепер, напевно, вже чоловік. Мені подобаються наші традиції, тому досі цього дотримуюся і вчу дітей.
 
Яка страва для вас — це смак дитинства? Як і хто її готував?

У мене багато смаків родом з дитинства і дуже складно назвати один. Напевно, нехай це буде фарширована риба моєї бабусі. Адже вона пахла на цілий двір так, що всі сусіди збігалися.
 
Чи любите ви готувати? Якщо так, то які страви? Розкажіть про найпровальніший досвід готування.

Чи люблю я готувати? Звісно! Готую багато страв різних кухонь світу, включаючи грузинську. Знаю її досконало, мене навчила свекруха, вона родом з Грузії.
Найбільш провальний досвід — це торт, який я готувала на 8 Березня для мами. Все зробила добре, тільки забула гарненько перемазати коржі. Думала, що покласти ложку в центр і нанести крем на боки досить. Крему залишилося багато, але це мене чомусь не збентежило. Зрозуміла свою помилку тільки після того, як ми розрізали торт перед гостями, а він відкрився віялом :)
 
Чи є якесь свято, який ви любите відзначати вдома? Як до нього готуєтеся?

Свята ми любимо відзначати вдома. Наготувати багато смачного і посидіти з сім'єю — це вже свято і щосуботи ми так і робимо. Ну, а взагалі, для кожного свята своє особливе меню. На Новий рік, наприклад, олів'є і фарширована риба — це мастхев.

Розкажіть про найбільш незвичайні у вашому житті "посиденьки на кухні".  

Всі посиденьки у нас веселі. Думаю, що в хорошій компанії вони не можуть бути однаковими. І кожна зустріч гарна по-своєму :)

Шсторії теплих зустрічей ґнаталя Левензон

Наталя правильно зауважила: на святах ми справді знаємося. Але все одно прагнемо досконалості і не зупиняємося в своєму розвитку ні на хвилину. Ну хіба що для того, щоб надихнутися наступним інтерв'ю з проекту «Історії теплих зустрічей». І знову за роботу :)
#
#
#
#
#
#
інші історії
Яйця, борошно, какао, один Рома, одна Юля та велике кохання — ось, із чого зроблено справжнє смачне тістечко брауні.
Рома та Юля
засновники Veterano Brownie
Не щотижня, але все-таки намагаємося зустрічатися з родичами на обіди або вечері. У нас поки немає можливості робити це вдома, банально немає великого столу. З Сашком ми не тільки снідаємо, а й вечеряємо разом.
Катро і Саша
Діджей и політтехнолог
У холодильнику в нас завжди є кілька пучків салату і яблука. З ними пов'язана ще одна сімейна традиція. Ми дуже часто подорожуємо, а моя мама доглядає котів. Після прильоту вона обов'язково пече яблучний пиріг.
Оля і Антон
Автор блогу Karifood и дизайнер