Юлія Кубрак
Юлія Кубрак

Кулінарний блогер, кондитер
Автор блогу: www.lsp.life

Засновниця пекарні з авторською випічкою Люди Щастя Пироги. Її любов до всього гарного, душевного і щирого знаходить відображення у смачній випічці. Незвичайні рецепти, натуральні інгредієнти і, звісно, любов автора створюють пироги, у які закохуються всі, а потім ще й просять добавки.
#

Хто у вашій родині був хранителем традицій? Чи продовжуєте ви зараз ці традиції?

У нашій родині особливо примітних традицій немає. Наприклад, збиратися всім разом у великі свята виходить не завжди. Члени сім'ї всі активні і динамічні, і коли наші шляхи перетинаються і вдається опинитися в одному місці і в один час, то відбувається прекрасний хаос і карнавал, яким завжди керує мама. Вона і є берегинею небагатьох наших сімейних традицій.

Яка страва для вас — це смак дитинства? Як і хто її готував? 

Оскільки я кондитер, то одразу на думку спадають солодкі вироби. Абсолютним фаворитом у дитинстві був торт «Мурашник» і мамині рогалики з вишнею, які ми чомусь називали марципанами.

Люди Щастя Пироги на техниці Pyramida

Чи любите ви готувати? Якщо так, то які страви? Розкажіть про найпровальніший досвід готування.

Готувати люблю, особливо для когось і з кимось. Моя діяльність майже повністю пов'язана з приготуванням солодкого, тому у вільний час готую переважно  солоні страви.

Найпровальніший випадок готування згадати важко, адже на шляху до кулінарного чуття і доброго смаку довелося зіпсувати безліч продуктів і припуститися купи помилок. Деякі з них згодом виявилися несподіваними знахідками (це часте явище в сфері приготування їжі). Як і в будь-якій іншій справі, провали і помилки необхідно сприймати як корисний навчальний досвід.

Чи є якесь свято, яке ви любите відзначати вдома? Як до нього готуєтеся?

У мене з близькою людиною щомісяця є особливий день — 23 число. Ми завжди затіваємо вечерю і готуємо що-небудь особливе разом. Щоразу виходить незабутньо смачно.

Розкажіть про найбільш незвичайні «посиденьки на кухні». 

Я щаслива від того, що в моєму житті було багато цікавих, душевних посиденьок на кухні. Багато вечорів було проведено з улюбленими друзями на подушках і пледах на підлозі. Одного разу нам захотілося розвести багаття і ми палили сухий спирт у жерстяній мисці. Пам'ятаю, що навіть намагалися підсмажити на цьому вогні хліб.


Що може бути смачніше від домашньої їжі, приготованою з любов'ю? І справді, щоб запросити друзів на смачну вечерю або просто зібратися ввечері всією родиною, достатньо тільки настрою. Читайте більше історій теплих зустрічей від наших кулінарних експертів і творіть смачну історію своєї сім'ї на кухні.

#
#
#
#
#
#
інші історії
Завжди готувати за кулінарною книгою — яка нудьга! На кухні потрібно творити й трішечки витворяти ;) Тоді приготування подарує нові емоції та смішні ситуації.
Експерименти
серія відео-інтерв'ю з нашими друзями
Наші герої поділилися своїми спогадами про смішні ситуації, пов’язані з кухнями та друзями.
Друзі
серія відео-інтерв'ю з нашими друзями
У першому випуску наші герої згадували кухонні посиденьки з дитинства і розповідали, як приймають гостей сьогодні. А під кінець приміряли на себе образ грузинського тамади і спробували сказати справжній кавказький тост!
Гостинність
серія відео-інтерв'ю з нашими друзями