Анна Кравцан
Анна Кравцан

директор з розвитку бізнесу StarLightMedia

Героїня нашої сьогоднішньої теплої зустрічі — активна, сучасна, ефектна і дуже душевна жінка. Про будні і свята, друзів і близьких, про дитячі спогади і сімейні традиції, а також про любов до нашого бренду ми поговорили з Анною Кравцан — директором з розвитку бізнесу в найбільшому українському медіахолдингу StarLightMedia.

#

Анно, хотілося б трохи більше дізнатися про вашу роботу. Що вас надихає? Чим  пишаєтеся?
Я займаюся інтеграцією брендів у популярні телешоу каналів StarLightMedia. Це дуже цікава робота. Ми намагаємося робити органічну, інноваційну рекламу всередині контенту для наших улюблених клієнтів. Наприклад, у нас є кейси, які ми реалізували з технікою Pyramida в проектах «МастерШеф» і «Все буде добре» з Надєю Матвєєвою. Ми ними пишаємося.

Ви директор з розвитку бізнесу в найбільшому медіахолдингу України і дуже багато знаєте про бренди. Як ставитеся до техніки нашого бренду?
Ми давно співпрацюємо з Pyramida, мені завжди подобалися ваші креативні рекламні ролики і підхід до роботи. Я довіряю цій українській компанії. Тому, коли купила квартиру і виникло питання вибору техніки для кухні, я без сумнівів віддала перевагу техніці Pyramida.

Залишилися задоволені вибором? Як техніка Pyramida допомагає вам у готуванні?
Так, вибором дуже задоволена. Майже весь свій час я проводжу на роботі. Живу удвох з котом, шоколадним британцем Несквіком. У будні часу на приготування їжі у мене немає. Тому я шукала функціональну, швидку і зручну техніку. Pyramida відповідає всім моїм запитам!

Яке місце їжа посідає у вашому житті?
Їжа в моєму житті посідає дуже важливе місце. Це справжній магічний обряд. У моїй родині прийнято обідати і вечеряти разом. Мої бабусі ставляться до приготування їжі дуже відповідально. Вони так навчили мою маму, а мама — мене.

Готуємо в техніці Pyramida

Такий серйозний підхід напевно передбачає наявність якихось сімейних традицій і приємних дитячих спогадів, пов'язаних з їжею. Розкажіть про них.
Моя бабуся по материнській лінії живе в Кишиневі. Вона просто божественно готує! На її кухні завжди пахне смачною їжею. Коронна страва — долма. Для її приготування бабуся спеціально збирає найтонші молоді листочки винограду і купує на ринку свіжий яловичий фарш. А ось коронна страва татової мами — український борщ, вона живе в селі під Уманню. Такого борщу я не їла в жодному ресторані світу. Це дуже смачно!

Які ваші улюблені сімейні свята? Як ви їх відзначаєте? Які страви ставите на святковий стіл?
Моя сім'я живе далеко від мене. Тому кожна наша зустріч — свято! Звичайно, є такі традиційні свята, як Великдень, наприклад. Їх ми відзначаємо разом. До речі, моя мама пече кращі паски у Всесвіті!

Яка ваша коронна страва, якою дивуєте гостей? Чи були у вас невдалі кулінарні експерименти, провали в процесі приготування?
Я люблю готувати. А все, що люди роблять з любов'ю, завжди виходить. Не можу сказати, що в мене є конкретна страва або рецепт. Я просто завжди готую із задоволенням. Звичайно, іноді буває, що, заговорившись з друзями, перетримаєте м'ясо в духовці. Але це ніколи не було провалом! Принаймні, так говорили мої друзі. (Сміється. — прим. ред.).

Яка роль вам більше до душі — гостинної господині або гостя?
Дуже люблю в святкові дні приймати в себе улюблених друзів, їх у мене багато. Але це не означає, що якщо я приймаюча сторона, то повинна робити все самостійно. Ми дотримуємося данського хюгге — вважаємо, що всім має бути комфортно і затишно. Тому любимо готувати разом. Кожен гість приносить продукти, ми вибираємо рецепт і починаємо приготування: печемо пироги, запікаємо м'ясо, готуємо паелью, обсмажуємо сир до вина.

Відгуки про техніку Pyramida

Чи є у вас з друзями якісь святкові традиції?
Так, ось, наприклад, на Різдво у нас є традиція готувати солянку. Ми запалюємо свічки, вмикаємо улюблену музику і готуємо цілий день. Увечері сервіруємо стіл, ставимо гарні тарілки, розкладаємо серветки, наливаємо в келихи коктейлі власного приготування і святкуємо.

Як любите проводити вільний час?
У мене практично немає вільного часу. Якщо він з'являється, я проводжу його з близькими і коханими людьми. Ми влаштовуємо вилазки на природу, посиденьки біля багаття, ходимо на концерти, слухаємо улюблену музику, танцюємо і співаємо.

Ідеальна тепла зустріч — це... ваші складові ідеального вечора з друзями.
Ідеальна тепла зустріч — це щасливі, ситі люди, які посміхаються, сміються, обнімаються. Нам добре разом, і ми можемо продовжувати вечерю нескінченно!

Розкажіть про найбільш пам'ятну або незвичайну зустріч з друзями.
Важко виділити якусь особливу зустріч з друзями. Це завжди круто, коли перебуваєш з тими, чия енергія б'є в унісон з твоєю. Наприклад, мені запам'яталася остання подорож до Єгипту на мій день народження в лютому. Друзі мене привітали рівно о 12-й годині ночі, подарували величезний торт, кулі і співали всім готелем пісню Happy Birthday to You. Всі жителі готелю святкували моє народження! Це було незвично і дуже весело. 4 червня ми з друзями летимо в Париж. Сподіваюся, це буде темою для наступних теплих історій!

Готуємо на техніці Pyramida

А ми просто впевнені в цьому! Тому бажаємо Анні і вам, наші дорогі читачі, щоб у житті було якомога більше приводів для нових теплих зустрічей. Ну а техніка Pyramida завжди допоможе вам створити необхідну атмосферу домашнього затишку і комфорту, щоб у вас залишалося більше часу на відпочинок і приємні бесіди.

#
#
#
#
#
#
інші історії
Яйця, борошно, какао, один Рома, одна Юля та велике кохання — ось, із чого зроблено справжнє смачне тістечко брауні.
Рома та Юля
засновники Veterano Brownie
Не щотижня, але все-таки намагаємося зустрічатися з родичами на обіди або вечері. У нас поки немає можливості робити це вдома, банально немає великого столу. З Сашком ми не тільки снідаємо, а й вечеряємо разом.
Катро і Саша
Діджей и політтехнолог
У холодильнику в нас завжди є кілька пучків салату і яблука. З ними пов'язана ще одна сімейна традиція. Ми дуже часто подорожуємо, а моя мама доглядає котів. Після прильоту вона обов'язково пече яблучний пиріг.
Оля і Антон
Автор блогу Karifood и дизайнер