Розкажіть трохи про себе.
Я керівник академії інтернет-маркетингу WebPromoExperts. Це освітній проект № 1 у сфері навчання інтернет-маркетингу. За 5 років ми випустили 4 000 студентів, понад 100 тис. осіб відвідали наші навчальні вебінари. Зараз ведемо навчання і офлайн. Академія — це дочірній проект маркетингового агентства WebPromo, яке співпрацює з найбільшими і авторитетними брендами, такими як Pyramida, Vodafone, Kyivstar, Metro, Ашан, TUI і так далі.
Ще я батько двох маленьких доньок і пристрасний колекціонер сертифікатів з інтернет-маркетингу та просування. Люблю роботу, але намагаюся встигати виділити час і на сім'ю.
Хто у вашій родині був хранителем традицій? Чи продовжуєте ви зараз ці традиції?
У нашій родині берегинею традицій була мама, а зараз — дружина. Головним святом була новорічна ніч з незмінними смачними салатами — олів'є і «шубою». І, звичайно ж, мандаринки створювали святковий настрій, та й зараз їх запах асоціюється зі святом.
Яка страва для вас — це смак дитинства? Як і хто її готував?
Напевно, це бабусин борщ. У ньому було стільки любові і щирого бажання нагодувати внука, що смак навіть передати словами не можна.
Чи любите ви готувати? Якщо так, то які страви? Розкажіть про найпровальніший досвід готування.
Я готую вкрай рідко. Максимум — можу щось закинути в мультиварку або приготувати холостяцьку яєчню. Зазвичай делегую готування шеф-кухарям ресторанів або дружині. Найбільш провальний досвід готування був у студентські роки. Пробував зварити вермішель, а вийшов зовсім неїстівний цілісний шматок тіста. Навіть будучи голодним студентом, не зміг осилити і кількох ложок.
Чи є якесь свято, який ви любите відзначати вдома? Як до нього готуєтеся?
Під Новий рік ми зазвичай беремо таксі і починаємо об'їжджати всіх родичів, адже в родині вже кілька поколінь. Їдемо на Позняки, потім на Лісову та Оболонь. Вважаємо, що ми відзначаємо Новий рік вдома — адже це все наша сім'я.
Розкажіть про найбільш незвичайні у вашому житті "посиденьки на кухні".
Такого формату спілкування у мене давно не було, вже нічого на цю тему і не згадується. Зараз кухня — це місце, де донечка розмазує кашу по стінах або ми разом дивимося «Фіксиків».
І на десерт, закінчіть речення "Техніка Pyramida — це..."
Перш за все, надійна техніка. Ми купували її собі і батькам, і всі залишилися задоволені. Правда, в якийсь момент у нас перестала вмикатися одна конфорка, а потім випадково ми виявили, що вона працює. Так що тепер ми з донькою знаємо, що там живуть Фіксики:)
Чари на кухні народжуються разом з дитячим сміхом, смачними ароматами і улюбленими стравами. Pyramida надихається теплими сімейними історіями, прагне стати ще ближчою до вашої кухні. Приєднуйтесь і ви — читайте всі "Історії теплих зустрічей" від наших друзів і експертів.
Я керівник академії інтернет-маркетингу WebPromoExperts. Це освітній проект № 1 у сфері навчання інтернет-маркетингу. За 5 років ми випустили 4 000 студентів, понад 100 тис. осіб відвідали наші навчальні вебінари. Зараз ведемо навчання і офлайн. Академія — це дочірній проект маркетингового агентства WebPromo, яке співпрацює з найбільшими і авторитетними брендами, такими як Pyramida, Vodafone, Kyivstar, Metro, Ашан, TUI і так далі.
Ще я батько двох маленьких доньок і пристрасний колекціонер сертифікатів з інтернет-маркетингу та просування. Люблю роботу, але намагаюся встигати виділити час і на сім'ю.
Хто у вашій родині був хранителем традицій? Чи продовжуєте ви зараз ці традиції?
У нашій родині берегинею традицій була мама, а зараз — дружина. Головним святом була новорічна ніч з незмінними смачними салатами — олів'є і «шубою». І, звичайно ж, мандаринки створювали святковий настрій, та й зараз їх запах асоціюється зі святом.
Яка страва для вас — це смак дитинства? Як і хто її готував?
Напевно, це бабусин борщ. У ньому було стільки любові і щирого бажання нагодувати внука, що смак навіть передати словами не можна.
Чи любите ви готувати? Якщо так, то які страви? Розкажіть про найпровальніший досвід готування.
Я готую вкрай рідко. Максимум — можу щось закинути в мультиварку або приготувати холостяцьку яєчню. Зазвичай делегую готування шеф-кухарям ресторанів або дружині. Найбільш провальний досвід готування був у студентські роки. Пробував зварити вермішель, а вийшов зовсім неїстівний цілісний шматок тіста. Навіть будучи голодним студентом, не зміг осилити і кількох ложок.
Чи є якесь свято, який ви любите відзначати вдома? Як до нього готуєтеся?
Під Новий рік ми зазвичай беремо таксі і починаємо об'їжджати всіх родичів, адже в родині вже кілька поколінь. Їдемо на Позняки, потім на Лісову та Оболонь. Вважаємо, що ми відзначаємо Новий рік вдома — адже це все наша сім'я.
Розкажіть про найбільш незвичайні у вашому житті "посиденьки на кухні".
Такого формату спілкування у мене давно не було, вже нічого на цю тему і не згадується. Зараз кухня — це місце, де донечка розмазує кашу по стінах або ми разом дивимося «Фіксиків».
І на десерт, закінчіть речення "Техніка Pyramida — це..."
Перш за все, надійна техніка. Ми купували її собі і батькам, і всі залишилися задоволені. Правда, в якийсь момент у нас перестала вмикатися одна конфорка, а потім випадково ми виявили, що вона працює. Так що тепер ми з донькою знаємо, що там живуть Фіксики:)
Чари на кухні народжуються разом з дитячим сміхом, смачними ароматами і улюбленими стравами. Pyramida надихається теплими сімейними історіями, прагне стати ще ближчою до вашої кухні. Приєднуйтесь і ви — читайте всі "Історії теплих зустрічей" від наших друзів і експертів.