Наталя Корнієнко
Наталя Корнієнко

організатор фестивалів, душа проекту Vlasna кухня

Завжди цікаво дізнатися, якими успішні люди є в повсякденному житті: чим живуть, з ким спілкуються і що люблять. Про це ми душевно поговорили з неймовірною Наталєю Корнієнко — організатором відомих у Києві фестивалів, а також душею унікального простору Vlasna кухня — затишного і стильного місця для проведення кулінарних заходів. Тут можна проводити майстер-класи, влаштовувати звані вечері, дегустації, презентації, вечірки і фотосесії. А в приготуванні смачних страв гостям допомагає функціональна техніка Pyramida.

 
#

Наталю, розкажіть, будь ласка, про себе.
Я дівчинка, яка робить великі і маленькі івенти, втілює божевільні і не дуже, свої і чужі ідеї. Люблю людей, уважаю, що всі ми — натхнення і мотивація одне для одного. Серед реалізованого мною — фестивалі Bad mama fest, UAmade fest, Kyiv food and wine fest, проекти Vlasna кухня і Uwines Club.

Техніка Pyramida на кухні

Ви успішно реалізували кілька фестивалів і проектів, останній з яких Vlasna кухня. Як думаєте: у чому секрет вашого організаторського таланту?
Секрету немає. Просто мене оточують правильні люди, справжні професіонали. Одним з найважливіших завдань у будь-якій справі я вважаю пошук надійних партнерів, з допомогою яких можна зробити абсолютно все.

Vlasna кухня — це перш за все простір для готування з професійною кухнею, яку ви обладнали технікою Pyramida. Чому вибрали саме цей бренд як партнера?
Ми шукали бренд, що пропонує не тільки функціональну, але і стильну техніку, яка стала б ідеальним доповненням нашої кухні. Саме такою виявилася техніка Pyramida. До того ж філософія цього бренду максимально відповідає ідеї нашого простору: кухня — це місце для теплих, душевних і, звичайно ж, смачних зустрічей.

Техніка Pyramida в інтер'єрі

Отже, можна припустити, що ви любите готувати?
Люблю, але, на жаль, чи, на щастя, в основному я їм на роботі, отож, готувати вдається нечасто. Але якщо є час, із задоволенням приготую щось смачненьке для рідних і коханих.

А яку страву ви найчастіше готуєте для рідних?
Мої коронні страви — відбивні і млинчики. Усе просто☺

Як і все геніальне☺. У пошуку ідеального рецепта, напевно, були і провали?
Вагомих провалів я не пригадую, були кумедні історії, коли в дитинстві, років у 6, я годувала дідуся салатами зі свіжої цибулі, сирої картоплі, яблук і горіхів. Змішувала все, що на очі їстівне потрапить. А дідусь це їв, і я була щаслива, що йому смачно. Тільки зараз розумію, які ж це були для нього тортури!

Готуємо в духовці Pyramida

Тобто вже з дитинства ви дбали про те, щоб оточуючі не залишилися голодними. А зараз можете назвати себе гостинною господинею?
100% можу, ще ніхто не скаржився. Іноді навіть у гостях у друзів стаю до плити.

Чи є у вашій родині якісь традиції?
Оскільки я живу окремо від батьків і буваю вдома раз на рік, то як таких традицій немає. Але коли все-таки вдається вирватися до рідних, ми обов'язково збираємося разом за одним столом за сніданками і вечерями. А влітку — це шашлики в альтанці і вечорами чай з самовара.

Витяжка, варильна поверхня та духовка Pyramida в інтер'єрі

А які свята любите відзначати найбільше?
Головні свята для нашої сім'ї — це дні народження, Новий рік і, оскільки я зі Східної України, День шахтаря.

Отже, на вашому святковому столі є якісь особливі страви рідної регіональної кухні?
Наша сім'я досить проста і консервативна в цьому плані. Готуємо традиційні страви. Стабільно на столі м'ясо, картопляне пюре і оселедець під шубою — на будь-яке свято, якщо це застілля. Але найчастіше ми лінуємося і організовуємо фуршети з ігристим. Якщо з'являється щось новеньке, то це обов'язково від мене. Але деякі новинки так і не приживаються.

Витяжка Pyramida: вибір блогерів

Ймовірно, фестивальна їжа занадто екстравагантна для затишних сімейних посиденьок. А крім традиційних застільних страв, є їжа, яка викликає у вас теплі дитячі спогади?
Смак дитинства... ммм.... Мабуть, це картопля в мундирах з нерафінованою соняшниковою олією і сіллю

Блогери рекомендують Pyramida

Кожен з нас часом хоче побути наодинці. Чи є у вашому будинку улюблене місце, де ви почуваєтеся максимально комфортно і розслаблено?
Ви маєте рацію: багато інформації, стресових ситуацій плюс ритм великого міста в кожному з нас будять інтроверта. Зараз таке затишне місце — моя кімната. Але коли з'явиться своя квартира або будинок, там точно буде моє справжнє хюгге-місце.

Техніка Pyramida в інтер'єрі

Завантажений робочий графік, напевно, не залишає часу на часті посиденьки з друзями. Як часто ви збираєтеся і як зазвичай проводите цей час?
Щотижня обов'язково зустрічаюся з кимось із друзів. П'ємо сухе вино з легкими закусками, дивимося фільми, танцюємо під старі пісні 90-х і нульових. А наше улюблене місце для зустрічей у Києві — це стовідсотково ресторан «Любимый Дядя».

Історії теплих зустрічей з Pyramida

Поділіться рецептом ідеальної для вас теплої зустрічі.\
Ідеальний вечір — вино (це вже культ), вечеря або закуски, тепла погода. А краще, коли це пікнік на пляжі на березі Дніпра. Дуже вже чекаю на літо.

Кожна 3 родина в Україні користується технікою Pyramida

Дякуємо Наталі за душевну бесіду і бажаємо їй і вам, щоб навіть у найбільш завантаженому робочому графіку знаходився час на теплі дружні бесіди та смачні вечері. Пам'ятайте, що холодні засніжені дні — ідеальний час, щоб присвятити їх готуванню і затишним посиденькам з друзями на кухні. Коли ж іще відчувати всі можливості техники Pyramida?
#
#
#
#
#
#
інші історії
Бажаєте секрет як до 25 років заробити на власну квартиру в Києві? Тоді не гайте часу і скоріш переходьте до відеоінтерв'ю, де Юлія розкаже про власний досвід за шматочком смачного кішу.
Юлія Норець
Відома блогерка, IT-girl 
Довгоочікуване відеоінтерв'ю з самою маркетинг директоркою компанії Pyramida Оленою Красуленко.
Олена розкрила декілька секретів по підбору кухонної техніки, яка обов'язково стане вашою помічнецею на кухні.
Олена Красуленко
Маркетинг-директорка компанії Pyramida
Настала черга відеоінтерв'ю. Перше нам надала популярна фудблогерка Олена Єрмоленко. Вона впевнена: харчуватися можна смачно, корисно та водночас не витрачати на готування більш ніж 30 хвилин.
Олена Єрмоленко
Автор блогу про корисну їжу, організатор кулінарних майстер-класів