Розкажіть трохи про себе.
Я народився в Києві. З дитинства любив готувати і мріяв працювати на великій кухні. Тому сумнівів, де вчитися, у мене не було. Закінчив кулінарне училище і торгово-економічний університет. Кулінарну кар'єру почав 2005 року кухарем і 2014 року став шеф-кухарем. Зараз працюю шеф-кухарем у французькому ресторані. Вільний час проводжу з дружиною, сином і друзями.
Хто у вашій родині був хранителем традицій? Чи продовжуєте ви зараз ці традиції?
Особливих кулінарних традицій у нашій родині не було, тому намагаюся прищепити їх у моїй власній родині.
Яка страва для вас — це смак дитинства? Як і хто її готував?
Страва дитинства — гороховий суп з бабусиної печі в селі.
Чи любите ви готувати? Якщо так, то які страви? Розкажіть про найпровальніший досвід готування.
Звісно, готувати люблю. Улюблених страв безліч, складно сказати, які саме най-най. Вдома часто готую борщ, запечене м'ясо.
Провалів начебто не було. Ну, хіба що на ТБ не міг вимовити слова «філе дунайського оселедця»:).
Чи є якесь свято, яке ви любите відзначати вдома? Як до нього готуєтеся?
Практично всі свята відзначаємо вдома в колі сім'ї. Улюблені свята — це Новий рік та Великдень. Домовляємося з дружиною, хто що готує, і розподіляємо час, щоб не стикатися і не заважати одне одному на кухні.
Розкажіть про найбільш незвичайні у вашому житті «посиденьки на кухні».
Якось кілька років тому відзначали мій день народження. Щойно всі сіли за стіл, вимкнулося світло через поломки на селищі. Святкували при свічках. Таке собі незвично-романтичне свято вийшло.
Артем відзначив важливий момент. Справді, одна з цілей техніки Pyramida — бути доступною для українців і при цьому допомагати готувати страви різної складності на звичайній кухні. Адже якщо захотіти, то можна залюбки стати сімейним шеф-кухарем і балувати близьких новими смачними стравами. А Pyramida ще й час заощадити допоможе. І нові теплі історії створить у перервах між цим :)