Розкажіть трохи про себе.
Я — щаслива мама 2-річної дитини, за освітою медик. Люблю активний відпочинок з сім'єю, подорожі. Взагалі обожнюю життя, оточуючих мене людей і люблю дарувати тепло рідним і близьким.
Хто у вашій родині був хранителем традицій? Чи продовжуєте ви зараз ці традиції?
Ми успадковуємо традиції батьків чоловіка і моєї сім'ї, вносячи в них свої корективи. Але найголовніші хранителі традицій — це, звичайно, наші бабусі.
Яка страва для вас — це смак дитинства? Як і хто її готував?
Смаки дитинства — це бабусин «Наполеон», розсипчастий солодкий тертий пиріг зі смородиною і вишневий кисіль на дачі.
Чи любите ви готувати? Якщо так, то які страви? Розкажіть про найпровальніший досвід готування.
Готувати люблю, особливо для своєї родини і для гостей.
Провальним було приготування звичайнісінької шарлотки. Я збивала яйця з цукром, вийшла стійка і більша за об'ємом піна. Мені здалося, що я вже додала борошно, якщо суміш була така густа і велика. Але насправді борошно я забула покласти. Заливши яблука збитими з цукром яйцями, я спекла яблучний омлет, причому довго не могла зрозуміти, що не так. Потім до мене дійшло «чого в супі бракує». Добре, що ніхто про це не дізнався, і я швидко збила нове тісто вже з борошном. Тоді я зрозуміла, що навіть в найлегшому рецепті можна наламати дров)
Чи є якесь свято, яке ви любите відзначати вдома? Як до нього готуєтеся?
Дуже люблю свято Пасхи. Люблю аромат пасок з духовки, а ще обожнюю прикрашати їх глазур'ю, цукатами, горіхами.
Розкажіть про найбільш незвичайні у вашому житті «посиденьки на кухні».
Найбільш незвичайні посиденьки на кухні були у нас з чоловіком. Ми тоді щойно переїхали в нашу нову квартиру. У нас ще не було ні стільців, ні стола, ні всього посуду. Але було стільки радості, що це наша кухня і що її чекає багато тихих і гучних вечорів у колі сім'ї і друзів. Ми уявляли, де стоятиме кавомашина, де — затишний диван і якого кольору будуть штори на вікні.
Незабутні моменти на кухні — це наша слабкість. Тому «Історії теплих зустрічей» готують для вас дуже особисті і теплі розповіді від наших учасників. А ми, зі свого боку, намагаємося допомогти економити час і створювати домашні страви швидше, смачніше і по-новому. Читайте нові історії і тіште свою сім'ю новими і традиційними шедеврами на затишній кухні.
Я — щаслива мама 2-річної дитини, за освітою медик. Люблю активний відпочинок з сім'єю, подорожі. Взагалі обожнюю життя, оточуючих мене людей і люблю дарувати тепло рідним і близьким.
Хто у вашій родині був хранителем традицій? Чи продовжуєте ви зараз ці традиції?
Ми успадковуємо традиції батьків чоловіка і моєї сім'ї, вносячи в них свої корективи. Але найголовніші хранителі традицій — це, звичайно, наші бабусі.
Яка страва для вас — це смак дитинства? Як і хто її готував?
Смаки дитинства — це бабусин «Наполеон», розсипчастий солодкий тертий пиріг зі смородиною і вишневий кисіль на дачі.
Чи любите ви готувати? Якщо так, то які страви? Розкажіть про найпровальніший досвід готування.
Готувати люблю, особливо для своєї родини і для гостей.
Провальним було приготування звичайнісінької шарлотки. Я збивала яйця з цукром, вийшла стійка і більша за об'ємом піна. Мені здалося, що я вже додала борошно, якщо суміш була така густа і велика. Але насправді борошно я забула покласти. Заливши яблука збитими з цукром яйцями, я спекла яблучний омлет, причому довго не могла зрозуміти, що не так. Потім до мене дійшло «чого в супі бракує». Добре, що ніхто про це не дізнався, і я швидко збила нове тісто вже з борошном. Тоді я зрозуміла, що навіть в найлегшому рецепті можна наламати дров)
Чи є якесь свято, яке ви любите відзначати вдома? Як до нього готуєтеся?
Дуже люблю свято Пасхи. Люблю аромат пасок з духовки, а ще обожнюю прикрашати їх глазур'ю, цукатами, горіхами.
Розкажіть про найбільш незвичайні у вашому житті «посиденьки на кухні».
Найбільш незвичайні посиденьки на кухні були у нас з чоловіком. Ми тоді щойно переїхали в нашу нову квартиру. У нас ще не було ні стільців, ні стола, ні всього посуду. Але було стільки радості, що це наша кухня і що її чекає багато тихих і гучних вечорів у колі сім'ї і друзів. Ми уявляли, де стоятиме кавомашина, де — затишний диван і якого кольору будуть штори на вікні.
Незабутні моменти на кухні — це наша слабкість. Тому «Історії теплих зустрічей» готують для вас дуже особисті і теплі розповіді від наших учасників. А ми, зі свого боку, намагаємося допомогти економити час і створювати домашні страви швидше, смачніше і по-новому. Читайте нові історії і тіште свою сім'ю новими і традиційними шедеврами на затишній кухні.